Kiimingin reserviupseerit ja reserviläiset
Kenttäkelpoisuus testit Haasta itsesi liikunta tapahtumassa

13.12.2019 perjantaina klo 17:30 alka...


 

Harjoitustoiminnan tavoitteet

Kuukausittain huolehdimme kenttäkelpoisuustestien; 12 minuutin juoksu, sekä Lihaskuntotestien toteuttamisesta. Samoin 2 km UKK -kävelytesti on mukana testitilaisuuksissamme.

Tavoittenamme on toteuttaa vuosittain 2-3 maastoharjoitusta.

Yksi harjoitteista on esimerkiksi Sissi ryhmän toiminteet ja toinen pakkas harjoitus kylmän ilman alla, toiminnan ja selviämisen perusteiden harjoittelu.

Vuosina 2018 ja 2019 panostimme OULUZONE Ampumaurheilukeskuksen, ja valmistauduimme tie urien K1- ja K2 valmistaminen, Pioneeri- ja Huollon aselajien maastoharoituksella Marraskuussa 2019 kahden - kolmen viikonlopun maastoharjoituksessa. Kaupunki ei tullut vielä mukaan ja tämä toteutus siirtyy. Onnistuimme kuitenkin innostamaan alueen suunnitelleen tahon WSP Tomi Harjulan keventämään tien toteutuksen suunnitelmaa. Samoin ponnistelumme jolla kerättiin laaja lausuntopohja ampumaurheilun- ja reserviläisliittoilta ja myös Pohjoispohjanmaan sekä Lapin- ja Kainuun liittoilta ko. ampumaurheilukeskuksen puolesta, on nostanut ko. ampumaurheilukeskuksen Oulun Kaupungin tuleviin toteutuksiin. Samoin ponnistelumme avulla radasta kerrotaan nyt myös oikeilla tiedoilla, eli voimassa oleva ympäristölupa on lainvoimainen.

Nyt vuoteen 2020 ponnistelemme kansallisen ohjeen rakentamiseksi hyvälle kunto- ja juoksuportaalle, kaikille hyväksi yleiseksi ohjeeksi. Innostamme Honkimaan ulkoliikunta alueelle Oulun Kaupungin toteuttamaan edullisesti LEADER tuella hyvän kuntoporras. Suunnittelemme portaat kolmella n. 1,5 metrin lisänousutasanteella, jolloin saadaan 4-5 metriä korkeusvaikutusta lisää n.75 metrin pituiseen ja maapohjana n. 8 metrin luonnon nousuiseen rataan. Samalla noilta 1,5 m tasoilta alastulo ennen uutta nousua muodostaa hyvän "monttu hyppy" paikan. Kansallista hyvää ohjetta ei siis ole yleisesti saatavilla vielä. Otetaan Kaupungin innostamiseen toteuttajaksi Leader tuella lausunnot alueen kouluilta ja muilta vaikutus tahoilta. Mäen päällä on jo olemassa hyvät ulkovoimailulaitteet.

-
 
Etusivu
 
Yhteystiedot
 
Arvopohja
 
Jäseneksi
 
Tukemassa
 
 
22003 | Copyright © 2019 Kiimingin Rererviläiset Ry. | Design: Malla | Toteutus: Webbinen.net