Kiimingin reserviupseerit ja reserviläiset
2.6.2017 perjantaina klo 17:30 alkaen www.haastaitsesi.fi H...

 

Ammunta toimintamme puitteet

Ammunnan harjoittelussa meillä on käytössämme Noptel St Sport 2000 laitteisto.
Hienoa Oululaista kansainvälistäkin tekniikkaa.

Rakennamme juuri kesän 2016 aikana viimeistelyä tuonne ampuma juoksu ja hiihto radalle Kiimingin Reposelkään. Rakentumassa sunnitelmana on 5 paikkainen innostava matalankynnyksen harjoittelu paikka. Yhteistyö panos tähän rakentuu yritysten ja reserviläisten yhteiosponnistuksin kaikille avoimeen ja innostavaan liikuntalajiin innosteeksi.
Euroopassa ampumahiihto on lajina noussut jopa murtomahiihdon edelle juuri pienten esim 5 paikkaisten matalankynnyksen harjoittelupaikkojen turvin. Vain harvassa on isommat Stadionit.
Tämä kehitys hankkeemme onkin kansallisesti esimerkillinen ja hieno innoste myös muualle on yhteistyö jolla yritysten kanssa yhdessä toteutamme tällaista liikunta innostetta.
Reposelässä meillä on siis Kiimingin Erän omistamalla radalla käytössämme itse valmistamamme 50 metrin luodikkorata. Tuota rataa jalostamme nyt kesän 2016 aikana.

Tuolla radalla onnistuu myös mm. SRA harjoittelu pistooli lajeille.
Samoin lyhyet matkat silhuetti ammunnana harjoittteluun. Meillä on Silhuetti ammuntaan täysi sarja tauluja, ja kehitämme juuri kevään ja kesän 2016 aikana myös luotiloukkua sopivaksi noille silhuetti tauluille.

-
 
Etusivu
 
Yhteystiedot
 
Arvopohja
 
Jäseneksi
 
Tukemassa
 
 
14718 | Copyright © 2018 Kiimingin Rererviläiset Ry. | Design: Malla | Toteutus: Webbinen.net