Kiimingin reserviupseerit ja reserviläiset
Kenttäkelpoisuus testit Haasta itsesi liikunta tapahtumassa

3.1.2020 perjantaina klo 17:30 alkaen...


 

TOIMINTA

Yhdistystemme toimintamuotoja ovat mm. maastoharjoitukset, sotilas- ja urheilu ammunta, kouluttautuminen Maanpuolusyhdistyksen avulla, urheilu- ja liikunta toiminta. Näissä lajeissa mm. myös kilpailutoiminnan järjestäminen on osaamisemme aluetta.

Olemme esimerkillinen yhteisömme yhteistoiminnan alusta. Reserviläistoiminta siis koetaan helposti yhteiseksi ponnistukseksi ja yhteistoiminnan alustaksi.

Olemme vuodesta 2014 olleet rakentamssa yhteistyön ympärille jokakuukautisen kenttäkelpoisuus testin, lajeina 12 minuutin juoksu- ja lihaskunto- sekä 2 km UKK kävelytestit. Tälle tapahtumalle turvallisuuss- ja muun ohjeen antaa kotisivu Haastaitsesi kotisivu (Linkki haastaitsesi tapahtuman sivuille)www.haastaitsesi.fi

Vuonna 2017 olimme innostamssa resrviläsitoimninnan vakuutusturvan parantamisessa. Neuvottelimme yhteistyössä järjestövakuutuksen antajamme OP Kenneth Laaksosen ja Reserviläisliiton kanssa edullisen Tapaturmavakuutuksen esim. maastoharjoituksiin ja muihin tapahtumiin. Näin noin 30 euron hinnalla on vakuutettavissa esim 2 viikonlopun maastoharjoituksemme. Reserviläisliiton sivustolta löytyy nyt linkki tuohon vakuutukseen jäsenintran puolelta.
Liiton sivustolla asiaa ei vielä kerrota, joten mainostamme sitä myös näin kotisivullamme muille yhdistyksille. Tämä Ryhmätapaturmavakuutus turva on Hoitokulu-turva 8.500 euroon, invaliditeetti 10.000 euroon, ja kuolin-turva 5.000 euroon. Kuhunkin harjoitukseen vakuutus maksaa yhdistykselle 1-3 päivän harjoitukseen n. 30 euroa kun alle 50 hlöä ( myös muita kuin liittomme jäseniä). Jos harjoitus kestää esim. 4 pv, maksaa vakuutus tuohon kokonaisuudessaan yhdistykselle 30,61 euroa, ja 35,71 euroa jos harjoitus kestää 5 päivää. Erittäin edullinen Tapaturmavakuutus meille yhdistyksille, muihin kuin MPK: n (maanpuolustuskoulutusyhdistyksen) kautta toteutettuihin harjoituksiin.
Vakuutus kuhunkin harjoitukseen tilataan siis Reserviläisliiton kotisivuston kautta.
Tapaturmavvakuutuksen hakulomake (Linkki tiedostoon)

 • Suomi 100 Juhlavuoden teemaan sopi hyvin OuluZone ampumaurheilukeskuksen pelastus hanke operaatio talkoo ja EU-Leader voimavaralla. Tässä hankkeessa innostimme yhteisön mukaan toteutukseen ja reserviläisten maastoharjoitukseen; rakentamaan yhdessä matalankynnyksen kansainväliset mitat sisältävä rata Seudulliseen Monitoimikeskukseen, ja alkuun ensinnäkin tieyhteys tuon radan sieluksi. Vielä Kaupunki ei tullut mukaan luvan antajaksi tieuran talkoo toteutukselle, ja toivotaan nyt että Kaupunki valmistautuu myös itse tulemaan osaksi toteuttamaan rataa. Onnistuimme tässä siis hankkimaan laajan puolesta puhuvan kattauksen lausunnoista ko. ampumaurheilukeskuksen tarpeellisuudesta kansallisilta ampumaharrastustahoilta ja niin Pohjanmaan kuin Lapin- ja Kainuun liitoilta. Nyt Oulun Kaupunki on huomioinut radan rakentamisen tulevina vuosina, kun se oli jo unholaan painettu ja unohdettu. Katso Suunnitelma kartalla


 • Nyt vuoteen 2020 ponnistelemme kansallisen ohjeen rakentamiseksi hyvälle kunto- ja juoksuportaalle, kaikille hyväksi yleiseksi ohjeeksi. Tällaista kansallista ohjetta yleiseen käyttöön ja tietoon ei ole saatavilla. Innostamme samalla Honkimaan-ulkoliikunta alueelle Oulun Kaupungin toteuttamaan edullisesti LEADER tuella hyvän kuntoporras. Kaupunki ei ole aikomuksissa toteuttaa kuntoporrasta tuonne, joten innostaminen on tarpeen. Suunnittelemme portaat kolmella n. 1,5 metrin nousu-tasanteella, jolloin saadaan 4-5 metriä korkeusvaikutusta lisää n. 75 metrin pituiseen ja maapohjana n. 8 metrin luonnon nousuiseen rataan. Samalla noilta 1,5 m tasoilta alastulo ennen uutta nousua muodostaa hyvän "monttu hyppy" paikan. Otetaan Kaupungin innostamiseen toteuttajaksi Leader tuella lausunnot alueen kouluilta ja muilta vaikutus tahoilta ja mm. kuntosalin käyttäjiltä

 • Kouluttautuminen ja kurssien järjestäminen MPKY: n yhteistyön avulla. Tavoitteena on toteuttaa
  syksyisin sissi- maastoharjoitus, ruokaa luonnosta harjoitus ja talvisin pakkasmaastoharjoitus


 • Harjoittelu- ja kilpailutoiminnan järjestäminen Hirvenhiihdossa/ juoksussa, pistooli Hiihdossa- ja juoksussa


 • Pyrimme kehittämään jo perinteeksi muodostuneena toimintana Kiimingin Erän kanssa yhteistyössä Reposelän ampumaradan urheilu -ja ammunta toimintamahdollisuuksia.


 • Suunnistuksen kilpailutoiminnassa ja harjoittelussa ja pyrimme hyvään yhteistyöhön Kiimingin Urheilijoiden kanssa.


 • Ammunnan harjoitteluun meillä on käytössä Noptel sport ST 2000 laitteisto

 • Osallistumme muiden reserviläisten ja yhteisön jäsenten kanssa kuukausittain UKK, - Cooper -ja Lihaskuntotestien järjestämiseen kaikille avoimessa haasta itsesi liikunta tapahtumassa Oulu- hallissa ja Raatin Stadionilla www.haastaitsesi.fi .

 • -
   
  Etusivu
   
  Yhteystiedot
   
  Arvopohja
   
  Jäseneksi
   
  Tukemassa
   
   
  38196 | Copyright © 2021 Kiimingin Rererviläiset Ry. | Design: Malla | Toteutus: Webbinen.net