Kiimingin reserviupseerit ja reserviläiset
Kenttäkelpoisuus testit Haasta itsesi liikunta tapahtumassa

3.1.2020 perjantaina klo 17:30 alkaen...


 

Toimintaperiaate ja Arvopohja

Maanpuolustus on koko kansamme yhteinen ponnistus. Aktiivisena yhteisönä itsestämme vastuun kantaen tuotamme oman panoksemme; myös uskottava maanpuolustus tavoitteenamme.

Yhteisömme yhteiseksi hyväksi tehtävä työ, maanpuolustustyö, on parhaimmillaan suurta joukkoa innostavaa ja yhteistyössä yhteisöämme rakentavaa työtä, muun muassa kansaa liikuttaen ja liikunnan yhteistyöhön innostaen.
Mukaan on helpo innostua kun työmme tuottaa innostetta kaikille avoimena.

Toisiamme arvostava maanpuolustusyhteistyö on toimintamme huoneentaulu. Toistemme arvostus sopii ohjeeksi kaikkeen yhteistyöhön, ja painotuksella näin, kun talkootyönä rakennamme tuotoksen.
Jokaisen panos on arvokas ja tärkeä! Näin syntyy ja säilyy innostus yhteistyöhön.

Apunamme meillä on myös Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) tuki monenlaisessa kouluttautumisessa ja harjoitteissa. MPK: n kautta savutamme puolustusvoimien tuen kursseihimme.

Pieninä puroina rakentuva panosten summa on iso voimavara jolla yhteisön rakentaminen ja innostaminen onnistuu.

Näin rakennamme yhdessä itsestämme vastuuta ottavan yhteisön.

TOIMINTA

Yhdistystemme toimintamuotoja ovat mm. maastoharjoitus, sotilas- ja urheilu ammunta, koulutus, urheilu- ja liikunta toiminta.
Olemme tuottamassa mm. www.haastaitsesi.fi liikunta tapahtuman kaikille avoimena kuukausittain. Yhteiseksi hyväksi olemme ponnistelleet myös mm. ampumahiihto -ja juoksuradan rakentamisessa juo useita vuosia.
Nyt Suomi 100 juhlavuonna on iso panostuksemme kohde pelastaa Ouluzone Ampumaurheilukeskus talkoo työn ja EU - Leader tuen voimavaralla

• Kouluttautuminen ja kurssien järjestäminen MPKY: n yhteistyön avulla. Tavoitteena on toteuttaa syksyisin sissimaastoharjoitus, ruokaa luonnosta harjoitus ja talvisin pakkasmaastoharjoitus

• Harjoittelu- ja kilpailutoiminnan järjestäminen Ampumahiihdossa/ Hirvenhiihdossa -ja juoksussa, pistooli Hiihdossa -ja juoksussa

• Pyrimme kehittämään jo perinteeksi muodostuneena toimintana Kiimingin Erän kanssa yhteistyössä Reposelän ampumaradan urheilu ja ammunta toimintamahdollisuuksia. Tavoite on kehittää tuolla mm. SRA- toiminnallisen ammunnan harjoittelua, Siluetti ammuntaa sekä parantaa Ampumahiihto -ja juoksu harjoittelu mahdollisuuksia.

• Ammunnan harjoittelua tukemaan meillä on käytössämme NOPTEL St Sport 2000 harjoittelulaitteisto.

• Suunnistuksen kilpailutoiminnassa ja harjoittelussa ja pyrimme hyvään yhteistyöhön Kiimingin Urheilijoiden kanssa.

• Osallistumme muiden reserviläisten ja yhteisön jäsenten kanssa kuukausittain yhteistyön koordinoimalla ja mukaan innostamalla UKK, - Cooper -ja Lihaskuntotestien järjestämiseen kaikille avoimessa Haasta itsesi liikunta tapahtumassa Oulu- hallissa ja Raatin Stadionilla.

TERVETULOA siis toisiamme arvostavan maanpuolustus yhteistyön pariin. Panoksesi annat jo jäseneksi liittymällä. Ison puron RES ja RUL liittojemme tuella yhteisömme rakentamiseen aloitatkin juuri jäsenen liittymis panoksellasi. Liitot tuklevat yhteisöän rakentamista juuri yhdistysten kauttamyös rahapanostuksella. Tukijalkamme yrityksinä antavat oman panoksensa talkootyönä ja mainos euroina. Koko yhteisömme iso innostaja-voimavara on EU -Leader tuki, ja tällä tuella saamme paljon yhdessdä aikaan


-
 
Etusivu
 
Yhteystiedot
 
Arvopohja
 
Jäseneksi
 
Tukemassa
 
 
38196 | Copyright © 2021 Kiimingin Rererviläiset Ry. | Design: Malla | Toteutus: Webbinen.net